2024-től szerződésminta alkalmazásával készült létesítő okiratot – a kft. társasági szerződését és az egyszemélyes kft. alapító okiratát – a jogi képviselő választása szerint háromféle módon is elkészítheti: a hagyományos módon, szerkeszthető iratmintával, Wordből PDF-fé alakítva; az elektronikus űrlap (formanyomtatvány) felhasználásával, PDF-fé alakítva; az elektronikus űrlap kitöltése után XML-lé alakítva. Mindegyik módszer által létrehozott dokumentum egyenértékű, ..

Tovább olvasom

Az alábbiakban áttekintést adunk a cégünk kínálatában elérhető termékek lehetséges formátumairól, mely segítségével kiválaszthatja az Ön számára legideálisabb formátumot. A konkrét termék kapcsán elérhető formátumokról a webáruházunkban vagy ügyfélszolgálatunknál érdeklődhet.   Könyv: Nyomtatott formában megjelenő mű, tipikusan jogszabálymagyarázat (kommentár, magyarázat), illetve egyéb szakkönyv.    E-könyv: E-könyv formátumban megjelenő mű tipikusan jogszabálymagyarázat (kommentár, magyarázat), illetve egyéb szakkönyv. ..

Tovább olvasom

Egyedi szerződés megkötésével lehetőséget biztosítunk pl. könyvtárak, nagy intézmények számára arra, hogy  egy felhasználói IP címről vagy tartományból be tudjanak jelentkezni anélkül, hogy ehhez felhasználói név/jelszó párost kelljen használniuk. Ez a belépési megoldás előnyében hordozza hátrányát, mert bár a bejelentkezés sokkal egyszerűbb, hiszen a felület nem kér felhasználónevet és jelszót, ugyanakkor a megszemélyesítési funkciók, mint ..

Tovább olvasom

A Jogtárba történő belépés felhasználónév és jelszó megadásával lehetséges. A munkamenet megőrzés, kedvencek és más személyre szabható funkciókat úgy alakítottuk ki, hogy ha valaki munkahelyén dolgozik, majd kilép a Jogtárból, hazaérve, otthoni gépéről böngészőben bejelentkezve folytatni tudja a munkát onnan, ahol abbahagyta, megnyílnak a dokumentumai, rendelkezésére állnak a kedvencei, mappái, stb. Éppen ezen keresési előzmények, ..

Tovább olvasom

Konkurens felhasználószám – vagy más néven egyidejű felhasználók maximális száma – Egy Jogtár vagy Jogtár platformon elérhető termék/szolgáltatás előfizetése esetén azt a felhasználói számot jelenti az adott cégnél/szervezetnél, akik egyszerre, egy időben a Jogtár felületére belépve bent tartózkodhatnak és használhatják a szolgáltatást. Potenciális felhasználószám – azon felhasználók száma, akik beléphetnek a Jogtár felületére, viszont a ..

Tovább olvasom

Az ADÓklub csomagot az előfizetésének megfelelő linkre kattintva érheti el. Belépést követően az előfizetésben foglalt szolgáltatások kezdőlapjára érkezik, ahonnan minden szolgáltatást egy kattintással érhet el: ADÓklub Start -> https://uj.jogtar.hu/#startpg/db/701/id/adoklub_start_2023_ng.html ADÓklub Online -> https://uj.jogtar.hu/#startpg/db/701/id/adoklub_online_2023_ng.html ADÓklub Plusz -> https://uj.jogtar.hu/#startpg/db/701/id/adoklub_plusz_2023_ng.html ADÓklub Premium -> https://uj.jogtar.hu/#startpg/db/701/id/adoklub_premium_20..

Tovább olvasom

Az ADÓklub Online csomagot ajánljuk Önnek, ha Ön főképp online olvassa a szaklapokat. Ebben a csomagban nemcsak a szaklapok legfrissebb és archív lapszámait éri el online formában, hanem olyan szolgáltatásokat is, mint az ado.hu Premium cikkek, hozzáférés az adózási Kérdés-válasz adatbázishoz vagy a szakértőinktől való kérdezési lehetőség. Mindezeken túl ebben a csomagban már 5 könyvhöz kap ..

Tovább olvasom

Az Adó szaklap lapszámai nyomtatott és online formátumban megjelennek minden hónap közepéig. Az Adó-kódex szaklap lapszámai nyomtatott és online formátumban megjelennek minden hónap közepéig. Az Áfa-kalauz szaklap lapszámai nyomtatott és online formátumban megjelennek minden hónap végéig. Figyelem! Kérjük vegye figyelembe, hogy a szaklapok megjelenése igazodik az adóváltozásokhoz, ezért az itt feltüntetett időpontok tájékoztató jellegűek. A ..

Tovább olvasom

Egyrészről a neves és ismert szakember trió – Kardos Péter, Dr. Szakács Imre, Tóth Mihály – által jegyzett A számvitel nagy kézikönyve alapján létrehozott online adatbázis a Számviteli Meritum, mely a Jogtár® által biztosított kényelmi funkciók segítségével könnyíti meg a munkáját: – Lehetővé teszi a gyors és egyszerű keresést, ezzel biztosítva azt, hogy a lehető ..

Tovább olvasom

Az ADÓklub csomagokban elérhető könyveket Ön egyszerűen a Jogtár felületén tudja elérni. Ehhez nem szükséges a könyveket letöltenie, vagy ebook olvasóval rendelkeznie az olvasásukhoz, elegendő belépni a Jogtár felületére. Amennyiben az előfizetési időszakon belül frissítjük a Jogtár formátumú könyvek tartalmát, ezek a frissítések egyből elérhetővé válnak az Ön számára is a Jogtár felületén, és a ..

Tovább olvasom

A megvásárolt ADÓKlub Plusz vagy ADÓklub Prémium csomagnak a része egy 5 alkalmas rendezvénybérlet. A rendezvénybérlet az ADÓKlub csomagra vonatkozó számla kiállításától számított egy évig használható fel, a bérlet sorszáma a díjbekérő/számla befizetését követően megküldött levélben megtalálható. Tudnivalók a rendezvénybérlet felhasználásával kapcsolatban: · A választott képzésre előzetes írásos jelentkezés alapján tudunk helyet biztosítani. · A ..

Tovább olvasom

A díjbekérő egy marketing ajánlat, fizetéskönnyítő eszköz. A díjbekérőn szereplő ADÓklub csomagot a díjbekérőn szereplő összeg befizetésével rendeli meg, a számlát az előfizetési díj beérkezése után küldjük. Amennyiben ajánlatunk nem keltette fel érdeklődését, úgy a mellékelt díjbekérőt tekintse tárgytalannak. Ha a díjbekérőn szereplő csomag helyett a közeljövőben lejáró ADÓklub csomagját szeretné hosszabbítani, a díjbekérőt tekintse ..

Tovább olvasom

A lejáró ADÓklub Előfizetői Szerződés megszüntetésére irányuló nyilatkozatok kizárólag írásban érvényesek. Rendes felmondás esetén a felmondási idő kezdőnapja a felmondás közlését követő nap. A rendes felmondásnak legkésőbb a folyamatban lévő előfizetési időszak lejárta előtti 30. nap végéig meg kell érkeznie. Bővebb tájékoztatásért kérjük olvassa el a vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket. Amennyiben további kérdése merülne fel, ..

Tovább olvasom

Minden általunk kiküldött számlán és borítékon szerepel egy vevőkód. Ennek segítségével tudjuk adatbázisunkban a leggyorsabban azonosítani ügyfeleinket. Számítógépes ügyfélszolgálati rendszerünkben teljes ügyféltörténettel rendelkezünk, ami a korábbi bejelentéseket, panaszokat, számlázási információkat tartalmazza. A vevőkód segítségével tehát munkatársunk néhány pillanat alatt képbe kerülhet és szakszerűbben segíthet. Amennyiben a vevőkód nem áll rendelkezésre, számlaszám, online regisztrációs azonosító, vagy ..

Tovább olvasom

Írja be a böngésző címsorába a kepzes.wolterskluwer.hu címet. Ezt követően kattintson a belépő ablak alatt található Új fiók gombra. Töltse ki az oldalon megjelenő mezőket. Képesítésének és a választott képzésnek megfelelően hiánytalanul és pontosan töltse ki a kreditpontokról szóló igazolás kiállításához szükséges alábbi adatokat: o Ügyvédi kamarai azonosításhoz szükséges adatok o Mérlegképes képzéshez szükséges adatok ..

Tovább olvasom

A képzésre történő sikeres jelentkezést követően e-mailben visszaigazolást küldünk Önnek. A visszaigazoló e-mailben a jelentkezéskor megadott e-mail címre elküldjük a beiratkozási kulcsot, kreditpontos képzés esetén azt az adatlapot, melynek kitöltését követően megküldjük a képzés felvételéhez szükséges beiratkozási kulcsot. A beiratkozási kulcs egy betűkből és számokból álló kara..

Tovább olvasom

Kedves Vásárlóink! A cégünktől vásárolt e-könyv(ek)et a WK-fiók felhasználói felületről (fiok.wolterskluwer.hu) tudja letölteni az E-könyveim menüpontban epub vagy mobi formátumban és egyéb külső szoftverrel, szolgáltatással és eszközzel tudja használni. Minderről bővebben az alábbi útmutató 3. és 4. pontjában tájékozódhatnak. A Wolters Kluwer Hungary Kft. 2013 júniusában új másolásvédelmi rendszert vezetett be az e-könyvek kiszolgálásához. Az úgynevezett „soft” másolásvédelmi ..

Tovább olvasom

Új WK-fiók súgó A Wolters Kluwer Kft. online szolgáltatásainál a felhasználókat egységesen kezeljük. Ennek köszönhető az, hogy egy adott felhasználónévvel bármely weboldalunk bármely szolgáltatására be tud jelentkezni a felhasználó, amennyiben előfizette azt. A felhasználók és szolgáltatások adminisztrálása a WK-fiókban történik. A WK-fiókot a http://fiok.wolterskluwer.hu/ weboldalon éri el. A WK-fiók nemcsak új elnevezést kapott, hanem több, ..

Tovább olvasom

www.wolterskluwer.com – A Wolters Kluwer vállalatot globálisan bemutató weboldal. Az oldalon elérhető az összes ország valamennyi fontos terméke és szolgáltatása, ezen kívül itt olvashatók a Wolters Kluwerre vonatkozó globális és lokális hírek, sajtóközlemények és sok-sok content marketing céllal készült anyag. A magyarországi Wolters Kluwer 2020-ban migrált át számos tartalmat a OneWeb felületre, ami a sales&marketing ..

Tovább olvasom

Belépés a WK-fiókba Az aktiválás során létrehozott felhasználónevével és jelszavával tud belépni a WK-fiókba, is, ahol amennyiben előfizetése engedi, további felhasználókat vehet fel, az egyes online szolgáltatásokhoz hozzáféréseket adhat (vagy vehet el). Elfelejtett jelszó A bejelentkező formon látható Elfelejtett jelszóra kattintva e-mailt fog kapni a megadott e-mail címére, melyen keresztül megváltoztathatja jelszavát. Ehhez adja meg ..

Tovább olvasom

A Jogtár Word bővítmény funkció önállóan nem használható, kizárólag meglévő új Jogtár, új Jogtár Plusz és új Szakmai Jogtár előfizetés mellé rendelhető meg. A funkció az új Ügyvéd Jogtár Prémium és az új Iratmintatár Plusz előfizetők számára, az előfizetésük részeként elérhető. A Jogtár Word bővítmény az Ön számítógépén lévő Wordbe épül be. Segítségével a dokumentumokban ..

Tovább olvasom

A Wolters Kluwer Hungary Kft. adatkezelési tájékoztatója A Wolters Kluwer Hungary Kft. adatkezelési tájékoztatója 2023.02.01.-2023.04.06. A Wolters Kluwer Hungary Kft. adatkezelési tájékoztatója 2022.09.30.-2023.02.01. A Wolters Kluwer Hungary Kft. adatkezelési tájékoztatója 2022.02.14.-2022.09.30. A Wolters Kluwer Hungary Kft. adatkezelési tájékoztatója 2021.03.02.-2022.02.14. A Wolters Kluwer Hungary Kft. adatkezelési tájékoztatója 2020.11.05.-2021.03.02. A Wolters Kluwer Hungary Kft. adatkezelési tájékoztatója 2020.05.15.-2020.11.05. ..

Tovább olvasom

A kiszolgáló operációs rendszere lehet bármilyen fájlmegosztásra képes operációs rendszer, amely képes egyidőben a kívánt felhasználót kiszolgálni. (Windows, Linux/Unix, Novell). Régebbi Novell rendszereken engedélyezni kell a hosszú fájlnevek használatát. A telepítő program csak Windows rendszeren működik, így a nem Windows-os kiszolgálók esetén a telepítést az egyik kliensről kell e..

Tovább olvasom

A Jogtár program ahhoz a géphez van rögzítve, amelyre telepítették. Ha új gépre szeretné telepíteni, először a régi gépről kell eltávolítani a liszenszkódot. Ezt a Szakmák menü Liszenszkezelő menüpontjára kattintva teheti meg. A színes sorokra (zöld, piros, sárga) kattintva megjelenik az adott termékhez tartozó liszenszkód, és itt a liszenszkód eltávolításával lehet az adott telepítési lehetőséget ..

Tovább olvasom

Valószínűleg még az előző évi alaplemez van feltelepítve, melynek online frissítése 2020. augusztusig volt támogatott. Jelenleg a 2020-as alaplemezzel működik az online frissítés. Kérjük telepítse a 2020. június folyamán postán kapott éves alaplemezeket. Újratelepítés előtt a Jogtár Szakmák\Licenszkezelő menüpontjában meg tudja tekinteni aktuális licenszkódját, amennyiben szüksége van rá. A Szakmai Jogtár alaplemezt és a Szakmai ..

Tovább olvasom

A Szakmai Jogtár automatikus havi frissítése szükségtelenné teszi, hogy havonta frissítőlemez kerüljön telepítésre. Két esetben mégis szükség lehet havi frissítőlemezre: – Offline licenszelés esetén, mikor a számítógép nem rendelkezik internetkapcsolattal – Év közben történő újratelepítésnél jelentősen lerövidítheti az első frissítés idejét az utolsó frissítőlemez telepítése Szakmai Jogtár frissítőlemezt online is elérheti iso formátumban az alábbi ..

Tovább olvasom

Amennyiben hibát tapasztal, a pontosabb vizsgálathoz szükségünk lehet a Jogtár által előállított diagnosztikai állományra. Ennek elkészítéséhez futtassa Szakmai Jogtárban a Súgó menü Hibajelelentő menüpontját. A menüpont futtatása során a program összegyűjti a hibajelentéshez szükséges állományokat, majd a folyamat végén elindítja levelezőprogramját és beleteszi a keletkezett file-t. Kérem, legyen szíves ezt az állományt elküldeni. Ha bármilyen ..

Tovább olvasom

A Jogtár telepítése iso állományokból is lehetséges. Iso állományból történő telepítéshez az alábbi állományokat szükséges letölteni (méret 5-9 GB!): 2020-as Szakmai Jogtár 1-es alaplemez: 1. alaplemez 2020-as Szakmai Jogtár 2-es alaplemez: 2. alaplemez A letöltésnél fontos, hogy ne szakadjon meg a folyamat és ne is szüneteltesse, különben hibás iso állomány jöhet létre. A Jogtár telepítése ..

Tovább olvasom

A Wolters Kluwer Kiadó weboldalain a felhasználókat egységesen kezeljük. Ennek köszönhető az, hogy egy adott felhasználónévvel bármely weboldalunk bármely szolgáltatására be tud jelentkezni a felhasználó, amennyiben előfizette azt. Ha egy új szolgáltatásra előfizet, az itt rendelhető hozzá a felhasználónevekhez. A felhasználónevek központi adminisztrálása az úgynevezett WK-fiókban a http://fiok.wolterskluwer.hu/ weboldalon történik, így a regisztr..

Tovább olvasom

A cég online regisztrációs azonosítójával a http://fiok.wolterskluwer.hu/ oldalon elsőként regisztráló személy az adminisztrátor, aki egy adott szervezet jogosultságait kezeli. Ha ez a személy nem akar adminisztrátori teendőket ellátni, két lehetőség van: 1. a jelenlegi admnisztrátor belép és létrehoz egy felhasználónevet, aki a továbbiakban adminisztrátor lesz. Ezt az új felhasználónevet adminisztrátorként hozzák létre. Ezt követően az ..

Tovább olvasom

Az előfizetéshez elsőként regisztráló felhasználó az adminisztrátor. Az adminisztrátor tudja kezelni az előfizetett jogosultságokat: létre tud hozni felhasználókat, ki tud számukra osztani hozzáféréseket, illetve vissza tudja vonni azokat. Az új szolgáltatásokat a rendszer automatikusan az adminisztrátorho..

Tovább olvasom

Felhasználót csak a Wolters Kluwer Kft. Helpdesk munkatársai törölhetnek. A törölt felhasználókat a WK-fiók felületén kilistázhatja, és hozzájuk szolgáltatást rendelhet. Ekkor újból aktív felhasználókká válnak. Adminisztrátorként a következőt teheti: amennyiben a továbbiakban nem kíván használni egy felhasználónevet, vissza kell tőle vonni minden jogosultságot. A felhasználónév rövid időn belül inaktívvá f..

Tovább olvasom

Csoportmunka bekapcsolása A csoportmunkát csak a szervezet rendszergazdája tudja bekapcsolni (engedélyezni), automatikusan nincs bekapcsolva a szervezeteknél. Engedélyezni a WK-fiók Szolgáltatások menüpontjában lehet: A szervezeten belül alcsoportok egyelőre nem hozhatóak létre, azaz a felhasználókat nem kell és nem is lehet csoportokhoz rendelni. Az engedélyezést követően 2-3 perc múlva minden felhasználónál megjelennek a csoportmunka felületi elemei: -a ..

Tovább olvasom

Kisméretű irodáknál az adminisztrátor szerepkört bárki elláthatja, aki állandóan az irodában tartózkodik. Nagyobb cégeknél célszerű, ha az végzi el a regisztrációt, aki a cégnél a felhasználó- és jelszónyilvántartásért is felel, mivel adminisztrátorként ő tud a továbbiakban felhasználókat létrehozni és a cég által előfizetett termékekre jogosultságot kiosztani. A cégek többségénél ez jellemzően az informatikai..

Tovább olvasom

A panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény 20. §-ban felsorolt személyek (többek között a Wolters Kluwer Hungary Kft. korábbi, jelenlegi vagy leendő munkavállalói – beleértve a gyakornokokat, illetve az önkénteseket is -, mind pedig szerződéses partnerei, így beszállítói, alvállalkozói) az alábbi módon tudnak bejelentést tenni, amennyiben ..

Tovább olvasom

Új Jogtár mellett történő hálózatos Cégeditor üzemeltetés esetén a környezetben a helyes működéshez el kell végezni néhány teendőt, ezeket az alábbiakban foglaltuk össze. Cégeditor letöltése A Cégeditor program Új Jogtárból az alábbi helyről tölthető le telepítéshez és frissítéshez: Alkalmazás\”Cégeditor letöltése” Szerver oldalon az alábbi teendők elvégézése szükséges: Létre kell hozni egy mindenki számára hozzáférhető könyvtárat ..

Tovább olvasom

Hálózatos Cégeditor üzemeltetés esetén a környezetben a helyes működéshez el kell végezni néhány teendőt, ezeket az alábbiakban foglaltuk össze. Szerver oldalon az alábbi teendők elvégézése szükséges: Létre kell hozni egy mindenki számára hozzáférhető könyvtárat a közös dokumentumok számára. ( pl. „Közös dokumentumok”) Létre kell hozni egy másik, szintén mindenki által hozzáférhető könyvtárat a közös adatbázis ..

Tovább olvasom

Ez a leírás abban nyújt segítséget, hogy a CÉG-FMH nyomtatványkitöltőből vagy a Jogtár Cégeditorból, exportálja, majd az Új Jogtárhoz tartozó CégeditorNG programba importálja a cie állományokat. Exportálás 1. Fájl menüben válasszuk ki az „Exportálás” menüpontot. A program ekkor meg fogja nyitni a kitöltött dokumentumok mappáját. 2. A megjelenő ablakban jelöljük ki az exportálni kívánt állományokat. ..

Tovább olvasom

Importálás korábban használt Iratmintatárból Ez a leírás abban nyújt segítséget, hogy a korábbi DVD lemezes Jogtárhoz használt Iratmintatárból a cie állományok átmásolhatók legyenek az Új Jogtár mellé biztosított Cégeditor programba. A régi cie állományok bemásolásának megkezdéséhez válassza az Új Jogtárból telepített Cégeditorban a „Segítség” menü „Dokumentumok másolása az Iratmintatárból” menüpontot. A megjelenő ablakban alapértelmezetten a ..

Tovább olvasom

Új Jogtárból történő nyomtatáskor/exportáláskor a böngésző egy PDF vagy RTF állományt kap a szerver felől, melyet menthet vagy megnyithat a böngésző beállításaitól függően. A felhasználóknak lehetősége van az állományt: -menteni a számítógépre -mentés nélkül megnyitni PDF olvasóval vagy MS Word szövegszerkesztővel A fenti két opció bármelyikéhez be lehet állítani, hogy az OK gomb megnyomásától kezdve ..

Tovább olvasom

A leírt jelenség olyankor fordul elő, ha valamely hálózati eszköz hibásan, vagy régi verzióban továbbítja a http protokollt. Keressék meg a hibásan működő eszközt. A hiba felderítéséig, hajtsa végre állítsa be a következőt Internet Explorerben: Eszközök > Kompatibilitási nézet beállításai alatt adja hozzá a „complex.hu” domain-t. Ehhez a „webhely hozzáadása” mezőben írja be a „complex.hu” ..

Tovább olvasom