Írja be a böngésző címsorába a kepzes.wolterskluwer.hu címet. Ezt követően kattintson a belépő ablak alatt található Új fiók gombra. Töltse ki az oldalon megjelenő mezőket. Képesítésének és a választott képzésnek megfelelően hiánytalanul és pontosan töltse ki a kreditpontokról szóló igazolás kiállításához szükséges alábbi adatokat: o Ügyvédi kamarai azonosításhoz szükséges adatok o Mérlegképes képzéshez szükséges adatok ..

Tovább olvasom

A képzésre történő sikeres jelentkezést követően e-mailben visszaigazolást küldünk Önnek. A visszaigazoló e-mailben a jelentkezéskor megadott e-mail címre elküldjük a beiratkozási kulcsot, kreditpontos képzés esetén azt az adatlapot, melynek kitöltését követően megküldjük a képzés felvételéhez szükséges beiratkozási kulcsot. A beiratkozási kulcs egy betűkből és számokból álló kara..

Tovább olvasom

Az online képzéseket a Wolters Kluwer Hungary Kft. online képzési központjában a kepzes.wolterskluwer.hu oldalon érheti el. Javasoljuk, hogy az oldalt Google Chrome, Microsoft Edge vagy Mozilla Firefox böngészővel nyissa meg. Internet Explorer alatt többször tapasztaltunk a tananyag megtekintésével kapcsolatos technikai hibát, mely sajnos nem teszi lehetővé a képzésért járó kreditpontok jóváírását! A prezentáció (amennyiben az ..

Tovább olvasom

Nagyon fontos információ a kreditpontok megszerzésével kapcsolatban! Amennyiben a képzés anyagának egy részét elkezdi megtekinteni, ne hagyja azt félbe! A rendszer néhány inaktív perc után értesítést küld a munkamenet megszakításával kapcsolatban és amennyiben ott nem kattint a Munkamenet folytatása gombra, a munkamenet megszakad és a videót ugyan végig tudja nézni, azonban a kreditpontokat nem fogjuk ..

Tovább olvasom

A kreditpontokról szóló igazolás kiállítása a képzés sikeres elvégzését követően történik. Ehhez nagyon fontos, hogy a képzésre történő jelentkezés visszaigazolásakor küldött Adatlapot, valamint a kepzes.wolterskluwer.hu oldalon történő regisztrációkor hiánytalanul és pontosan adja meg adatait, mert ez lesz az igazolás kiállításának alapja. A képzés sikeres elvégzését jelentjük a megfelelő szerv felé, ezzel további teendője Ön..

Tovább olvasom

Tantermi képzésnél az aláírt jelenléti ívek alapján néhány napon belül lejelentenünk a résztvevők listáját a megadott hatósághoz, szervezethez. Online képzés (webinárium) esetén, ha Ön azonosítható módon lépett be, és végig bent volt a webináriumon, akkor tudjuk lejelenteni részvételét a megadott hatósághoz, szervezethez. Mit jelent az azonosítható módon történő belépés? Fontos, hogy az esemény kezdetekor azonosítható ..

Tovább olvasom

Nagyon fontos, hogy a képzési rendszerünk által kiállított tanúsítvány a mérlegképes, adós és könyvvizsgáló kreditpontokról csak egy rendszerüzenet. A hivatalos igazolást minden esetben e-mailen küldjük meg Önnek (a kurzus elvégzését követő 10 napon belül). Az ügyvédi kreditpontokról kiállított igazolás teljes értékű igazolás, azt nem küldjük újra, csak egy értesítést küldünk e-mailben arról, hogy sikeresen elvégezte ..

Tovább olvasom

Egyes kiadványaink vásárlása esetén kreditpont számolható el. Aktuális kínálatunkat a webáruházunkban tekintheti meg. A kreditpontok elszámolásának feltételei a következők: o A számla kiállításának dátuma a kiadvány adott évi oktatási időszakban kell kiállításra kerüljön o Egy számlát 3 személy használhat fel o Egy fő maximum 2 kreditpontot szerezhet meg kiadványból o Kiadvány esetében Önnek kell igazolni, ..

Tovább olvasom

Minden általunk kiküldött számlán és borítékon szerepel egy vevőkód. Ennek segítségével tudjuk adatbázisunkban a leggyorsabban azonosítani ügyfeleinket. Számítógépes ügyfélszolgálati rendszerünkben teljes ügyféltörténettel rendelkezünk, ami a korábbi bejelentéseket, panaszokat, számlázási információkat tartalmazza. A vevőkód segítségével tehát munkatársunk néhány pillanat alatt képbe kerülhet és szakszerűbben segíthet. Amennyiben a vevőkód nem áll rendelkezésre, számlaszám, online regisztrációs azonosító, vagy ..

Tovább olvasom

Kedves Vásárlóink! A cégünktől vásárolt e-könyv(ek)et a WK-fiók felhasználói felületről (fiok.wolterskluwer.hu) tudja letölteni az E-könyveim menüpontban epub vagy mobi formátumban és egyéb külső szoftverrel, szolgáltatással és eszközzel tudja használni. Minderről bővebben az alábbi útmutató 3. és 4. pontjában tájékozódhatnak. A Wolters Kluwer Hungary Kft. 2013 júniusában új másolásvédelmi rendszert vezetett be az e-könyvek kiszolgálásához. Az úgynevezett „soft” másolásvédelmi ..

Tovább olvasom

Új WK-fiók súgó A Wolters Kluwer Kft. online szolgáltatásainál a felhasználókat egységesen kezeljük. Ennek köszönhető az, hogy egy adott felhasználónévvel bármely weboldalunk bármely szolgáltatására be tud jelentkezni a felhasználó, amennyiben előfizette azt. A felhasználók és szolgáltatások adminisztrálása a WK-fiókban történik. A WK-fiókot a http://fiok.wolterskluwer.hu/ weboldalon éri el. A WK-fiók nemcsak új elnevezést kapott, hanem több, ..

Tovább olvasom

www.wolterskluwer.com – A Wolters Kluwer vállalatot globálisan bemutató weboldal. Az oldalon elérhető az összes ország valamennyi fontos terméke és szolgáltatása, ezen kívül itt olvashatók a Wolters Kluwerre vonatkozó globális és lokális hírek, sajtóközlemények és sok-sok content marketing céllal készült anyag. A magyarországi Wolters Kluwer 2020-ban migrált át számos tartalmat a OneWeb felületre, ami a sales&marketing ..

Tovább olvasom

Belépés a WK-fiókba Az aktiválás során létrehozott felhasználónevével és jelszavával tud belépni a WK-fiókba, is, ahol amennyiben előfizetése engedi, további felhasználókat vehet fel, az egyes online szolgáltatásokhoz hozzáféréseket adhat (vagy vehet el). Elfelejtett jelszó A bejelentkező formon látható Elfelejtett jelszóra kattintva e-mailt fog kapni a megadott e-mail címére, melyen keresztül megváltoztathatja jelszavát. Ehhez adja meg ..

Tovább olvasom

A Jogtár Word bővítmény funkció önállóan nem használható, kizárólag meglévő új Jogtár, új Jogtár Plusz és új Szakmai Jogtár előfizetés mellé rendelhető meg. A funkció az új Ügyvéd Jogtár Prémium és az új Iratmintatár Plusz előfizetők számára, az előfizetésük részeként elérhető. A Jogtár Word bővítmény az Ön számítógépén lévő Wordbe épül be. Segítségével a dokumentumokban ..

Tovább olvasom

A kiszolgáló operációs rendszere lehet bármilyen fájlmegosztásra képes operációs rendszer, amely képes egyidőben a kívánt felhasználót kiszolgálni. (Windows, Linux/Unix, Novell). Régebbi Novell rendszereken engedélyezni kell a hosszú fájlnevek használatát. A telepítő program csak Windows rendszeren működik, így a nem Windows-os kiszolgálók esetén a telepítést az egyik kliensről kell e..

Tovább olvasom

A Jogtár program ahhoz a géphez van rögzítve, amelyre telepítették. Ha új gépre szeretné telepíteni, először a régi gépről kell eltávolítani a liszenszkódot. Ezt a Szakmák menü Liszenszkezelő menüpontjára kattintva teheti meg. A színes sorokra (zöld, piros, sárga) kattintva megjelenik az adott termékhez tartozó liszenszkód, és itt a liszenszkód eltávolításával lehet az adott telepítési lehetőséget ..

Tovább olvasom

Valószínűleg még az előző évi alaplemez van feltelepítve, melynek online frissítése 2020. augusztusig volt támogatott. Jelenleg a 2020-as alaplemezzel működik az online frissítés. Kérjük telepítse a 2020. június folyamán postán kapott éves alaplemezeket. Újratelepítés előtt a Jogtár Szakmák\Licenszkezelő menüpontjában meg tudja tekinteni aktuális licenszkódját, amennyiben szüksége van rá. A Szakmai Jogtár alaplemezt és a Szakmai ..

Tovább olvasom

A Szakmai Jogtár automatikus havi frissítése szükségtelenné teszi, hogy havonta frissítőlemez kerüljön telepítésre. Két esetben mégis szükség lehet havi frissítőlemezre: – Offline licenszelés esetén, mikor a számítógép nem rendelkezik internetkapcsolattal – Év közben történő újratelepítésnél jelentősen lerövidítheti az első frissítés idejét az utolsó frissítőlemez telepítése Szakmai Jogtár frissítőlemezt online is elérheti iso formátumban az alábbi ..

Tovább olvasom

Amennyiben hibát tapasztal, a pontosabb vizsgálathoz szükségünk lehet a Jogtár által előállított diagnosztikai állományra. Ennek elkészítéséhez futtassa Szakmai Jogtárban a Súgó menü Hibajelelentő menüpontját. A menüpont futtatása során a program összegyűjti a hibajelentéshez szükséges állományokat, majd a folyamat végén elindítja levelezőprogramját és beleteszi a keletkezett file-t. Kérem, legyen szíves ezt az állományt elküldeni. Ha bármilyen ..

Tovább olvasom

A Jogtár telepítése iso állományokból is lehetséges. Iso állományból történő telepítéshez az alábbi állományokat szükséges letölteni (méret 5-9 GB!): 2020-as Szakmai Jogtár 1-es alaplemez: 1. alaplemez 2020-as Szakmai Jogtár 2-es alaplemez: 2. alaplemez A letöltésnél fontos, hogy ne szakadjon meg a folyamat és ne is szüneteltesse, különben hibás iso állomány jöhet létre. A Jogtár telepítése ..

Tovább olvasom

A Wolters Kluwer Kiadó weboldalain a felhasználókat egységesen kezeljük. Ennek köszönhető az, hogy egy adott felhasználónévvel bármely weboldalunk bármely szolgáltatására be tud jelentkezni a felhasználó, amennyiben előfizette azt. Ha egy új szolgáltatásra előfizet, az itt rendelhető hozzá a felhasználónevekhez. A felhasználónevek központi adminisztrálása az úgynevezett WK-fiókban a http://fiok.wolterskluwer.hu/ weboldalon történik, így a regisztr..

Tovább olvasom

A cég online regisztrációs azonosítójával a http://fiok.wolterskluwer.hu/ oldalon elsőként regisztráló személy az adminisztrátor, aki egy adott szervezet jogosultságait kezeli. Ha ez a személy nem akar adminisztrátori teendőket ellátni, két lehetőség van: 1. a jelenlegi admnisztrátor belép és létrehoz egy felhasználónevet, aki a továbbiakban adminisztrátor lesz. Ezt az új felhasználónevet adminisztrátorként hozzák létre. Ezt követően az ..

Tovább olvasom

Az előfizetéshez elsőként regisztráló felhasználó az adminisztrátor. Az adminisztrátor tudja kezelni az előfizetett jogosultságokat: létre tud hozni felhasználókat, ki tud számukra osztani hozzáféréseket, illetve vissza tudja vonni azokat. Az új szolgáltatásokat a rendszer automatikusan az adminisztrátorho..

Tovább olvasom

Felhasználót csak a Wolters Kluwer Kft. Helpdesk munkatársai törölhetnek. A törölt felhasználókat a WK-fiók felületén kilistázhatja, és hozzájuk szolgáltatást rendelhet. Ekkor újból aktív felhasználókká válnak. Adminisztrátorként a következőt teheti: amennyiben a továbbiakban nem kíván használni egy felhasználónevet, vissza kell tőle vonni minden jogosultságot. A felhasználónév rövid időn belül inaktívvá f..

Tovább olvasom

Csoportmunka bekapcsolása A csoportmunkát csak a szervezet rendszergazdája tudja bekapcsolni (engedélyezni), automatikusan nincs bekapcsolva a szervezeteknél. Engedélyezni a WK-fiók Szolgáltatások menüpontjában lehet: A szervezeten belül alcsoportok egyelőre nem hozhatóak létre, azaz a felhasználókat nem kell és nem is lehet csoportokhoz rendelni. Az engedélyezést követően 2-3 perc múlva minden felhasználónál megjelennek a csoportmunka felületi elemei: -a ..

Tovább olvasom

Kisméretű irodáknál az adminisztrátor szerepkört bárki elláthatja, aki állandóan az irodában tartózkodik. Nagyobb cégeknél célszerű, ha az végzi el a regisztrációt, aki a cégnél a felhasználó- és jelszónyilvántartásért is felel, mivel adminisztrátorként ő tud a továbbiakban felhasználókat létrehozni és a cég által előfizetett termékekre jogosultságot kiosztani. A cégek többségénél ez jellemzően az informatikai..

Tovább olvasom

A Wolters Kluwer Hungary Kft. adatkezelési tájékoztatója A Wolters Kluwer Hungary Kft. adatkezelési tájékoztatója 2020.11.05.-2021.03.02 A Wolters Kluwer Hungary Kft. adatkezelési tájékoztatója 2020.05.15.-2020.11.05 A Wolters Kluwer Hungary Kft. adatkezelési tájékoztatója – 2019.10.10.-2020.05.15 A Wolters Kluwer Hungary Kft. adatkezelési tájékoztatója 201..

Tovább olvasom

Új Jogtár mellett történő hálózatos Cégeditor üzemeltetés esetén a környezetben a helyes működéshez el kell végezni néhány teendőt, ezeket az alábbiakban foglaltuk össze. Cégeditor letöltése A Cégeditor program Új Jogtárból az alábbi helyről tölthető le telepítéshez és frissítéshez: Alkalmazás\”Cégeditor letöltése” Szerver oldalon az alábbi teendők elvégézése szükséges: Létre kell hozni egy mindenki számára hozzáférhető könyvtárat ..

Tovább olvasom

Hálózatos Cégeditor üzemeltetés esetén a környezetben a helyes működéshez el kell végezni néhány teendőt, ezeket az alábbiakban foglaltuk össze. Szerver oldalon az alábbi teendők elvégézése szükséges: Létre kell hozni egy mindenki számára hozzáférhető könyvtárat a közös dokumentumok számára. ( pl. “Közös dokumentumok”) Létre kell hozni egy másik, szintén mindenki által hozzáférhető könyvtárat a közös adatbázis ..

Tovább olvasom

Ez a leírás abban nyújt segítséget, hogy a CÉG-FMH nyomtatványkitöltőből vagy a Jogtár Cégeditorból, exportálja, majd az Új Jogtárhoz tartozó CégeditorNG programba importálja a cie állományokat. Exportálás 1. Fájl menüben válasszuk ki az “Exportálás” menüpontot. A program ekkor meg fogja nyitni a kitöltött dokumentumok mappáját. 2. A megjelenő ablakban jelöljük ki az exportálni kívánt állományokat. ..

Tovább olvasom

Importálás korábban használt Iratmintatárból Ez a leírás abban nyújt segítséget, hogy a korábbi DVD lemezes Jogtárhoz használt Iratmintatárból a cie állományok átmásolhatók legyenek az Új Jogtár mellé biztosított Cégeditor programba. A régi cie állományok bemásolásának megkezdéséhez válassza az Új Jogtárból telepített Cégeditorban a “Segítség” menü “Dokumentumok másolása az Iratmintatárból” menüpontot. A megjelenő ablakban alapértelmezetten a ..

Tovább olvasom

Új Jogtárból történő nyomtatáskor/exportáláskor a böngésző egy PDF vagy RTF állományt kap a szerver felől, melyet menthet vagy megnyithat a böngésző beállításaitól függően. A felhasználóknak lehetősége van az állományt: -menteni a számítógépre -mentés nélkül megnyitni PDF olvasóval vagy MS Word szövegszerkesztővel A fenti két opció bármelyikéhez be lehet állítani, hogy az OK gomb megnyomásától kezdve ..

Tovább olvasom

A leírt jelenség olyankor fordul elő, ha valamely hálózati eszköz hibásan, vagy régi verzióban továbbítja a http protokollt. Keressék meg a hibásan működő eszközt. A hiba felderítéséig, hajtsa végre állítsa be a következőt Internet Explorerben: Eszközök > Kompatibilitási nézet beállításai alatt adja hozzá a “complex.hu” domain-t. Ehhez a “webhely hozzáadása” mezőben írja be a “complex.hu” ..

Tovább olvasom