Kreditpontok – A részvétel igazolása

Tantermi képzésnél az aláírt jelenléti ívek alapján néhány napon belül lejelentenünk a résztvevők listáját a megadott hatósághoz, szervezethez.

Online képzés (webinárium) esetén, ha Ön azonosítható módon lépett be, és végig bent volt a webináriumon, akkor tudjuk lejelenteni részvételét a megadott hatósághoz, szervezethez.

Mit jelent az azonosítható módon történő belépés? Fontos, hogy az esemény kezdetekor azonosítható módon csatlakozzon a közvetítéshez. Akár az asztali alkalmazás használatát, akár a webes megtekintést választja, mindenképp a megadott fiókjával bejelentkezve tekintse meg az élő közvetítést, és semmi esetre se válassza a névtelen bekapcsolódást, mert ezzel lehetetlenné teszi, hogy a fent leírtaknak megfelelően igazoljuk a részvételét!

E-learning esetén az egyes videók végén kérdéseket talál, melyekre adott válaszokat a rendszer naplózza. Az utolsó videóhoz kapcsolódó kérdések megválaszolása után tekinthető elvégzettnek a kurzus, ezután jelentjük a megfelelő hatósághoz a megszerzett kreditpontokat.

A lejelentés MÜK felé 15 napon belül, minisztérium felé a képzés elvégzését követő 5 napon belül történik.