Complist demó regisztráció

Szeretné egyszerűsíteni szervezete jogszabályi megfelelését? Regisztráljon és próbálja ki szoftverünket!

Miért érdemes kipróbálnia a Complistet?

A Complist teljes tartalmához és összes funkciójához hozzáfér 90 napig díjmentesen. Tapasztalja meg Ön is a gyakorlatban, hogyan segíti a Complist mindennapi munkáját!

Az alábbi demó regisztráció 90 napos, díjmentes hozzáférést biztosít 3 felelősnek és 15 felhasználónak, amellyel a szoftver teljes funkcionalitása elérhetővé válik az iroda számára.

A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.

Adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott e-mail címére az adatai és a hírlevelekben mutatott aktivitása (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küldjön, valamint üzleti ajánlataival felkereshesse a megadott elérhetőségein. Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület, III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.Kérjük ide csak számokat írjon be és 36-tal kezdődően adja meg a telefonszámot, pl. 36701234567

Cím adatok


Felelős és felhasználó adatok
Kérjük, adjon meg maximum 3 felelőst


Kérjük, adjon meg maximum 3 felhasználót