Jogtár® Word bővítmény

A Jogtár Word bővítmény funkció önállóan nem használható, kizárólag meglévő új Jogtár, új Jogtár Plusz és új Szakmai Jogtár előfizetés mellé rendelhető meg. A funkció az új Ügyvéd Jogtár Prémium és az új Iratmintatár Plusz előfizetők számára, az előfizetésük részeként elérhető.

A Jogtár Word bővítmény az Ön számítógépén lévő Wordbe épül be. Segítségével a dokumentumokban szereplő joganyag-hivatkozásokat megnyithatja az új Jogtárban, vagy a jogszabályhelyek szövegét beszúrhatja a Wordbe, mindezt a Jogtárban való keresgélés nélkül. A Jogtár Word bővítmény az alábbi Word verziókkal kompatibilis: Word 2007, Word 2010, Word 2013.

Jogtár Word bővítmény videó

A Jogtár Word bővítmény funkciói
1. Linkek beillesztése
A Jogtár Word bővítmény a dokumentum szövegében lévő joganyag hivatkozásokat felismeri és az új Jogtárra mutató linkeket illeszt be. A felismert hivatkozások kék színűek lesznek és aláhúzást kapnak.

2. Linkek törlése
A Linkek törlése gombra kattintva a hivatkozások megkülönböztető jelölése megszűnik.

3. Jogszabályrészlet kikeresése
A Jogszabályrészlet kikeresése funkció segítségével egy tetszőleges jogszabályhely tetszőleges időállapotának szövegét beszúrhatja a Wordbe.

4. Hivatkozott szövegrészlet beszúrása megjegyzésként
A korrektúra megjegyzésként beszúrt jogszabályhely szövegekkel könnyen ellenőrizheti, hogy a dokumentumaiban szereplő hivatkozások pontosak-e.

5 Jogszabályhely szövegének beszúrása helyi menüből
A funkció segítségével a hatályos jogszabályhely szövegét szúrhatja be.

6. Keresés az iratminták között
Kereshet azok között az iratminták között, melyekhez az új Jogtár előfizetése részeként hozzáfér. Az iratmintáknak csak a címében vagy a teljes szövegében is kereshet.

A Jogtár Word bővítményt az Alkalmazások menüpontból tudja letölteni.

Ha bármilyen kérdése van, örömmel állunk rendelkezésére:
Technikai problémák: hd-hu@wolterskluwer.com
Előfizetés, Számlázás, pénzügy: info-hu@wolterskluwer.com