Csoportmunka bekapcsolása

Csoportmunka bekapcsolása

A csoportmunkát csak a szervezet rendszergazdája tudja bekapcsolni (engedélyezni), automatikusan nincs bekapcsolva a szervezeteknél.

Engedélyezni a WK-fiók (https://fiok.wolterskluwer.hu) Szolgáltatások menüpontjában lehet:

A szervezeten belül alcsoportok egyelőre nem hozhatóak létre, azaz a felhasználókat nem kell és nem is lehet csoportokhoz rendelni.

Az engedélyezést követően 2-3 perc múlva minden felhasználónál megjelennek a csoportmunka felületi elemei:
-a Jogtár startoldalon a Legutóbbi megosztások fül
-a Kedvencek menüben a csoport startoldala
-a Jegyzetek és a Kedvencek menüben a csoport jegyzetei és kedvencei

A csoportmunkába a szervezet minden Jogtár felhasználója bekapcsolódhat, mindenkinek egyforma jogosultsága van:
-a joganyagokat közös kedvencekhez adhatja, vagy onnan törölheti
-jegyzetet oszthat meg, az általa megosztott jegyzetet módosíthatja, vagy az általa megosztott jegyzet státuszát privátra állíthatja
-a más által megosztott jegyzetet nem módosíthatja

A csoportmunkáról bővebb leírás itt olvasható: https://jogtar.hu/csoportmunka/


Csoportmunka kikapcsolása

A csoportmunkát kikapcsolni a WK-fiók (https://fiok.wolterskluwer.hu) Szolgáltatások menüpontjában lehet.

A kikapcsolást követően kb. 1 óra múlva „tűnnek el” a korábban megosztott jegyzetek, illetve a közös kedvencek.

Hasznos ez a cikk?