Elérhető termékformátumok

  Ügyfélszolgálat

Az alábbiakban áttekintést adunk a cégünk kínálatában elérhető termékek lehetséges formátumairól, mely segítségével kiválaszthatja az Ön számára legideálisabb formátumot. A konkrét termék kapcsán elérhető formátumokról a webáruházunkban vagy ügyfélszolgálatunknál érdeklődhet.

 

Könyv: Nyomtatott formában megjelenő mű, tipikusan jogszabálymagyarázat (kommentár, magyarázat), illetve egyéb szakkönyv. 

 

E-könyv: E-könyv formátumban megjelenő mű tipikusan jogszabálymagyarázat (kommentár, magyarázat), illetve egyéb szakkönyv. E-könyveink kétféle formátumban tölthetők le: ePub és mobi. A megvásárolt e-könyvekhez azonnali hozzáférést biztosítunk a WK-fiókban. A letöltött e-könyvek tartalma nem frissül.  

 

Könyv + E-könyv: A nyomtatott formában megjelenő mű – tipikusan jogszabálymagyarázat (kommentár, magyarázat), illetve egyéb szakkönyv – teljes tartalmát e-könyv formában is rendelkezésre bocsátjuk. Az e-könyv a vásárlást követően azonnal letölthető a WK-fiókból ePub és mobi formátumban. A letöltött e-könyvek tartalma nem frissül.  

 

Jogtár-formátum: A Jogtár platformján megjelenő mű, tipikusan jogszabálymagyarázat (kommentár, magyarázat), illetve jogszabálytükör. A Jogtár-formátumra történő előfizetéssel Jogtár előfizetés nélkül is eléri a művet a Jogtár platformján, melyhez a vásárlást követően azonnali hozzáférést biztosítunk. A Jogtár-formátum előfizetésként működő konstrukció, mely a könyv és az e-könyv formátumtól abban különbözik, hogy a jogszabályváltozásokat követve frissítjük a jogszabálymagyarázatok tartalmát. Ilyenkor az előfizetés időtartama alatt a jogszabálymagyarázatok minden időállapotához hozzáférést biztosítunk. A jogszabálytükrök tartalma a műfaji sajátosságok miatt tipikusan nem frissül, így az előfizetés időtartama alatt általában egy, legfeljebb kettő időállapottal érhetők el a Jogtár platformján. A Jogtár-formátumban megjelenő kommentárok használati értéke meglévő Jogtár előfizetés mellett a legnagyobb, mert ilyenkor a kommentár vonatkozó szövegrésze beszúródik a megfelelő jogszabályhelyhez. Önálló termékként vásárolva a dokumentumon belüli funkciók működnek, vagyis lehet keresni a szövegben, nyomtatni, másolni, könyvjelzőzni, jegyzetelni.  

 

Jogtár formátum + e-könyv: Ezen konstrukció választása esetén rendelése kétféle formátumban érhető el: e-könyv, illetve Jogtár formátum. Az e-könyv a vásárlást követően azonnal letölthető a WK-fiókból ePub és mobi formátumban. A letöltött e-könyvek tartalma nem frissül. A Jogtár formátum az e-könyv formátumtól abban különbözik, hogy a jogszabályváltozásokat követve frissítjük a jogszabálymagyarázatok tartalmát. A rendelt művet az előfizetés ideje alatt a Jogtár platformján éri el, de Jogtár előfizetés nem szükséges hozzá.

 

Jogtár formátum + könyv + e-könyv: a fentebb részletezett formátumok kombinációjaként előálló előfizetési konstrukció. 

 

Jogtár-modul: A Jogtár-modulok a Jogtár termékcsalád olyan tagjai, amelyek valamilyen szervezőelv mentén összetartozó tartalmakat, így az azonos tartalomtípusba tartozó anyagokat (pl. Döntvénytár, HMJ, Jogi Szakkönyvek Modul, Jogi Szakvizsga Modul), illetve az azonos jogterületbe, témakörbe vagy ágazati szabályozásba tartozó tartalmakat (pl. Közbeszerzés Modul, Oktatás Modul, HSE Modul, Könyvelő Modul, Tűzvédelmi Modul, Tőkepiaci Kommentárok Modul) tesznek egy terméken belül elérhetővé. A Jogtár-modul a Jogtár platformján, de Jogtár előfizetés nélkül is elérhető, melyhez a vásárlást követően azonnali hozzáférést biztosítunk. 

 

Előfizetési konstrukció

 

Jogtár mellé/Önállóan: A Jogtár platformján elérhető Navigátor termékek esetén választható előfizetési konstrukció. Amennyiben Ön rendelkezik Jogtár előfizetéssel ez esetben a „Jogtár mellé” konstrukciót érdemes választania, amennyiben nem rendelkezik Jogtár előfizetéssel, akkor válassza az „önállóan” konstrukciót. A navigátor termék mindkét esetben a Jogtár platformján, az uj.jogtar.hu oldalon érhető el, melyhez a vásárlást követően azonnali hozzáférést biztosítunk.