Mi az a Számviteli Meritum?

Egyrészről a neves és ismert szakember trió – Kardos Péter, Dr. Szakács Imre, Tóth Mihály – által jegyzett A számvitel nagy kézikönyve alapján létrehozott online adatbázis a Számviteli Meritum, mely a Jogtár® által biztosított kényelmi funkciók segítségével könnyíti meg a munkáját:

– Lehetővé teszi a gyors és egyszerű keresést, ezzel biztosítva azt, hogy a lehető leghamarabb megválaszolhasson egy-egy felmerülő kérdést, ebben további segítséget nyújt még a másolás és exportálás.

– A szöveget könyvjelzőkkel, digitális jegyzetekkel láthatja el, így megjelölheti a fontos szövegrészeket, és az ezekkel kapcsolatos észrevételeit rögzítheti.

– Ráadásul az adatbázisban lévő jogszabályi hivatkozásokat egy kattintással azonnal elérheti.

– Mindemellett jól áttekinthető és könnyen kezelhető formában érheti el az előfizetési időszakon belül évente egy alkalommal megjelenő tartalomfrissítést és a korábbi évek tartalmait.

– Az online adatbázis bármikor, bárhonnan elérhető, ezért különösen ajánljuk azoknak, akik rugalmas munkarendben és több helyszínről is dolgoznak (irodából, otthonról, ügyfélnél).

Ráadásul a Számviteli Meritum adatbázisban a fontos fogalmak, témakörök között a szövegen belül egy kattintással navigálhat indexszámok segítségével. Továbbá valamennyi fontos fogalom megtalálható a Tárgymutatóban ABC sorrendben is, ahonnan könnyen megnyitható a keresett téma az indexszámra való kattintással. A Számviteli Meritumot az ADÓklub Plusz csomag és az ADÓklub Premium csomag tartalmazza.