WK-fiók létrehozása

Új WK-fiók súgó

A Wolters Kluwer Kft. online szolgáltatásainál a felhasználókat egységesen kezeljük. Ennek köszönhető az, hogy egy adott felhasználónévvel bármely weboldalunk bármely szolgáltatására be tud jelentkezni a felhasználó, amennyiben előfizette azt.

A felhasználók és szolgáltatások adminisztrálása a WK-fiókban történik.

A WK-fiókot a http://fiok.wolterskluwer.hu/ weboldalon éri el.

A WK-fiók nemcsak új elnevezést kapott, hanem több, a felhasználók adminisztrálását segítő funkcióval is bővült. A megújult felület segítségével könnyen végezhetőek el a több felhasználót, vagy szolgáltatást érintő műveletek, pl. egy adott szolgáltatásra hozzáféréssel rendelkező felhasználóknak további szolgáltatás kiosztása.

Wolters Kluwer Kft. HelpDesk

Ügyfélszolgálati munkatársaink munkaidőben telefonon és e-mailben is készséggel állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:
Telefon: +36 (1) 464-5656 / 2
E-mail: info-hu@wolterskluwer.com

Online regisztrációs azonosító aktiválása

A Wolters Kluwer Kft. online szolgáltatásainak használatához első alkalommal regisztrálnia szükséges a Wk-fiók weboldalon.

Regisztrációs azonosító aktiválása

Amennyiben első alkalommal kívánja használni Kiadónk online szolgáltatásait, regisztrálnia szükséges.

A regisztrációhoz szükséges online regisztrációs kódot korábban a számlánkon már eljuttattuk Önnek, de szükség esetén a területileg illetékes értékesítési képviselőnk is készséggel áll rendelkezésére.

A regisztrációs azonosító az Ügyfél valamennyi online szolgáltatásánál azonos, így bármelyik online szolgáltatás számláján ugyanaz az azonosító szerepel.

A Wolters Kluwer Kft. egyes szolgáltatásai nem adminisztrálhatóak a WK-fiókon keresztül, pl. DVD alapú Jogtár, Elektronikus nyomtatványok – CÉG és FMH.

A regisztráció első lépéseként kattintson a Regisztrációs azonosító aktiválása gombra.

Gépelje be online regisztrációs azonosítóját.

Az Aktiválás gombra kattintva megjelenik egy felhasználói adatlap. A felhasználói adatokat kitöltve létrehozza cégének első felhasználóját, aki automatikusan hozzáférést kap a cég összes online szolgáltatásához, továbbá adminisztrátor lesz.

A létrehozott felhasználónévvel és jelszóval a Wolters Kluwer Kft. valamennyi online szolgáltatását elérheti.

Adminisztrátor
Aki az online regisztrációs kódot aktiválja, automatikusan adminisztrátor lesz a WK-fiókban. Ez azt jelenti, hogy (amennyiben az előfizetése engedi) további felhasználókat vehet és mind a felhasználókat, mind a hozzáféréseket menedzselheti.
Amennyiben az adminisztrátori jogot szeretné később átadni egy másik felhasználónak, vagy további adminisztrátort szeretne kijelölni, erre is lehetősége van.

A regisztrációt csak akkor kell elvégeznie, ha korábban még nem regisztrált. Ha már regisztrált korábban, jelentkezzen be a WK-fiókba, ahol a Szolgáltatások menüpontban adminisztrálhatja valamennyi online szolgáltatását.

Ha korábban már regisztrált, de nem emlékszek felhasználónevére, keresse a Wolters Kluwer Kft. HelpDesk munkatársait!
Ha korábban már regisztrált, de nem emlékszik jelszavára, kérjen jelszóemlékeztetőt!

Kell-e egy új szolgáltatást aktiválni?
Abban az esetben, ha már regisztrált a WK-fiókba, és az Ön cége újabb szolgáltatást vásárol, nem kell újra elvégeznie a regisztrációs azonosító aktiválást. A regisztrációs azonosító ugyanis az Ügyfél összes szolgáltatása esetében azonos.

Minden új szolgáltatás automatikus az adminisztrátorhoz kerül kiosztásra.

Az új szolgáltatást az adminisztrátor a WK-fiókba belépve a Szolgáltatások menüpontban tudja kiosztani azt a felhasználóknak. Ez nagyon fontos, automatikusan ugyanis egyetlen felhasználó sem kap hozzáférést egy új szolgáltatáshoz!

Felhasználói adatlap kitöltése
A megjelenő adatlapon a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Felhasználónév
A „Felhasználó név” hossza minimum négy, maximum hatvannégy karakter lehet, és nem tartalmazhat ékezetes betűket. Ez lesz a felhasználói neve minden online szolgáltatásunkhoz. A felhasználónév utólag nem módosítható, ezért kérjük, körültekintően válassza meg.

Jelszó
A jelszó hossza minimum négy karakter, és nem tartalmazhat ékezetes karaktereket. A jelszót az esetleges elgépelések elkerülésére kétszer kell begépelnie. Minden további online szolgáltatásunkhoz az itt megadott felhasználónevet és jelszót kell használnia.

Beosztás, cég tevékenységi köre
A legördülő „Ön beosztása” és „Cég tevékenységi köre” listát úgy állítottuk össze, hogy lehetőleg megtalálja az Önre vonatkozó legpontosabb adatot. Amennyiben nem talál megfelelő beosztást vagy tevékenységi kört, az „Egyéb” sor kiválasztásával tetszőleges választ is megadhat. Ebben az esetben a lista alatt lévő szövegmező kitöltése kötelezővé válik.

E-mail értesítés
Az adatlapon beállíthatja, hogy e-mail értesítést kérhet a WK-fiókban történő minden változásról (pl. hozzáférés módosításáról, jelszó változtatásáról).

Amennyiben a regisztráció során elmulasztja ezt, a WK-fiókba belépve, a saját adatlapján is beállíthatja az e-mail értesítőt.

Belépés a szolgáltatásokba
Keresse fel az Ön által megrendelt online szolgáltatáshoz tartozó weboldalt vagy alkalmazást. Gépelje be a regisztrációkor megadott felhasználói nevét és jelszavát. A bejelentkezést követően már használhatja az online szolgáltatást.